Головна Новини Бізнес економіка Український держбанк видав перший «доступний кредит» на розвиток бізнесу
commentss НОВИНИ Всі новини

Український держбанк видав перший «доступний кредит» на розвиток бізнесу

Відомо, що підприємець планує витратити кредитні кошти на облаштування супермаркету

3 лютого 2020, 17:38 comments1896
Поділіться публікацією:
Український держбанк видав перший «доступний кредит» на розвиток бізнесу

Один із державних банків в Україні видав перший кредит у рамках програми "Доступні кредити під 5-7-9%". Про це в своєму Telegram-каналі повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.
Прем'єр написав, що молодий підприємець з Вінниці отримав кредит у розмірі 1,5 млн грн. на термін до 5 років під 7% річних, який він направить на розвиток мережі власних продуктових магазинів. Гончарук уточнив, що підприємець закупить обладнання для супермаркету площею 903 кв. м.

Раніше "Коментарі" писали, що президент України Володимир Зеленський заявив про старт державної програми "повертайся і залишайся": тим, хто хоче повернутися в Україну, пропонуються кредити для власної справи зі ставками 5%, 7% і 9%. Експерти, у свою чергу, оцінили цю ініціативу.

Також ми писали, що Нацбанк, згідно із законом про захист прав споживачів фінансових послуг, буде вимагати від банків змінити інформацію про свої послуги на сайтах. У НБУ зазначили, що банки повинні будуть розкрити повну та актуальну інформацію про умови надання послуги, її вартість, включаючи комісії та платежі за додаткові послуги, умови дострокового повернення кредиту, можливі штрафи у разі невиконання клієнтом зобов'язань, тощо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!