Головна Новини Бізнес економіка Милованов розповів, що робить Мінекономрозвитку, щоб допомагати розвиватися бізнесу в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Милованов розповів, що робить Мінекономрозвитку, щоб допомагати розвиватися бізнесу в Україні

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов розповів, скільки держава виділила грошей аграріям у 2019 році

25 лютого 2020, 15:53 comments1511
Поділіться публікацією:
Милованов розповів, що робить Мінекономрозвитку, щоб допомагати розвиватися бізнесу в Україні

Українські фермери в 2019 році отримали 4,4 млрд грн. фінансової підтримки. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов.

Міністр зазначив, що минулого року відомство також працювало над програмами з підтримки українських виробників на внутрішньому і міжнародному ринках. Крім того, міністерство планує розширити зону вільної торгівлі (Великобританія, Канада, Турецька Республіка), збільшити кількість ринків, доступних нашим агровиробникам, дати можливість малим і середнім виробникам-експортерам ввозити в США ряд товарів без ввізних мит, лобіювали укладання контрактів на експорт, захищали інтереси саме українських виробників на внутрішньому ринку.

Милованов зазначив, що минулого року Україна прибрала близько 27 тис. санкцій щодо підприємств, які ведуть зовнішньоекономічну діяльність. Також він запевняє, що в країні активно ведеться робота по залученню інвестицій.

Раніше "Коментарі" писали, що раніше Тимофій Милованов заявив, що причинами спаду української промисловості є негативна зовнішня кон'юнктура, модернізація і падіння попиту на енергоресурси через рекордно теплу зиму.

Крім того, за словами Милованова, в минулому році зростання прямих іноземних інвестицій в порівнянні з 2018 роком склало 1,7 рази.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!