Головна Новини Бізнес економіка «Укравтодор» отримає 19,3 млрд гривень на будівництво доріг у 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укравтодор» отримає 19,3 млрд гривень на будівництво доріг у 2020 році

В уряді розповіли скільки доріг побудують у нинішньому році

2 березня 2020, 17:29 comments1694
Поділіться публікацією:
«Укравтодор» отримає 19,3 млрд гривень на будівництво доріг у 2020 році

Кабінет міністрів України обіцяє виділити 19,3 млрд грн. кредитних гарантій "Укравтодору". Про це у своєму Telegram-каналі написав прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Зазначається, що "Укравтодор" залучить гроші для будівництва доріг в нашій країні. Це питання сьогодні уряд обговорив з представниками НБУ в рамках Меморандуму про співпрацю.

Влада ставить за мету на 2020 рік побудувати близько 6,5 тис. км доріг до кінця року.

Раніше "Коментарі" писали, що міністр інфраструктури України В'ячеслав Криклій повідомив, що в 17 областях України на 68 об'єктах дорожники вже почали проводити ремонтні роботи. Він також заявив про плани відновити не менше 4 тис. км доріг в нинішньому році. Міністр зазначив, що роботи будуть розпочаті, коли в країні будуть сприятливі погодні умови.

Також ми писали, що дороги в столиці України завантажені на 53%, в результаті чого Київ розташувався на 12 місці в рейтингу міст з найбільш перевантаженими дорогами у світі, між столицею Таїланду Бангкоком і столицею Мексики Мехіко. Крім того, в ТОП-20 потрапило ще одне українське місто – Одеса, яка розташувалася на 18 місці і дороги якої завантажені на 47%. Також у рейтинг потрапили Харків (29 місце) і Дніпро (47 місце).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!