Головна Новини Бізнес економіка «Нафтогаз» виступить в Гаазі в рамках арбітражу проти РФ по активам в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

«Нафтогаз» виступить в Гаазі в рамках арбітражу проти РФ по активам в Криму

«Нафтогаз» вимагає компенсації в розмірі 8 млрд доларів

15 березня 2020, 12:22 comments2063
Поділіться публікацією:
«Нафтогаз» виступить в Гаазі в рамках арбітражу проти РФ по активам в Криму

 НАК "Нафтогаз України" і шість компаній групи вимагають від Росії компенсації збитків, які компанія отримала через незаконне відчуження своїх активів в анексованому Криму. У компанії збитки на сьогоднішній день оцінюють у 8 млрд дол. Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу".

Відзначається, що усні слухання з питань розміру компенсації відбудуться у травні 2020 року в Гаазі. У той час як остаточне рішення щодо розміру компенсації повинно бути прийнято до середини наступного року.

Нагадаємо, Антимонопольний комітет України почав розгляд справи проти НАК "Нафтогаз України" за ознаками зловживання монопольним становищем на ринках природного газу. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чому все відбувається саме зараз (мова йде про ситуацію, яка почалася ще в 2018 році), і чим це може закінчиться.

Також ми писали, що в Україні 8 областей в березні можуть залишитися без газу через тепловиків–боржників. З 19 лютого 36 52 підприємств-боржників здійснили необхідні мінімальні платежі, що забезпечить користувачам своєчасне подання газопостачання. Але ще 16 виробників тепла так і виконали жодного з умов розрахунків з "Нафтогазом".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!