Головна Новини Бізнес економіка Кабмін схвалив відкриття ринків в Україні: названі умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін схвалив відкриття ринків в Україні: названі умови

Ринки будуть працювати у строго окреслених умовах

29 квітня 2020, 14:30 comments3556
Поділіться публікацією:
Кабмін схвалив відкриття ринків в Україні: названі умови

Кабінет міністрів України у середу, 29 квітня, підтримав критерії, розроблені Міністерством охорони здоров'я і Міністерством економіки, які дозволяють ринкам відновити свою діяльність. Про це у своєму Telegram-каналі написав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Зазначається, що робота продовольчих ринків під час пандемії коронавірусу повинна регламентуватися чіткими санітарними нормами. Згідно з рішенням уряду, робота ринків буде регулюватися рішенням відповідних територіальних органів Держпродспоживслужби про дотримання протиепідемічних вимог.

Раніше "Коментарі писали, що Офіс президента хоче відкрити в Україні не тільки криті ринки, але і прості, яких більшість в країні. Зазначається, що вже з наступного тижня в нашій країні частково дозволять запуск малого бізнесу.

Нагадаємо, експерти спрогнозували для видання "Коментарі", чи є ймовірність, що когось із можновладців згодом залучать до відповідальність за встановлені спірні обмеження – нібито в цілях протидії поширенню коронавірусної інфекції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!