Зеленський розповів, що робить влада для того, щоб підвищити доходи українців

Президент Володимир Зеленський заявив, що зараз влада не може більше підвищити розмір мінімальних пенсій і зарплат

Президент України Володимир Зеленський під час сьогоднішньої прес-конференції заявив, що Кабінет міністрів зараз активно розробляє програми, які повинні допомогти підвищити мінімальний розмір зарплат, пенсій і соціальних виплат країні. Так, вже в наступному році в нашій країні повинна запрацювати програма, яка дозволить підвищити пенсії для людей старше 75 років. Ця програма повинна стати аналогом програми, згідно з якою з травня нинішнього року доплату до 500 грн почали отримувати пенсіонери старше 80 років.

Зеленський заявив, що зараз складно підвищити пенсії усім і відразу, так як країна повинна виплачувати щорічно великі суми міжнародним кредиторам. За його словами, зараз уряд має забезпечити нормальне медичне забезпечення в країні, а також зробити доступними ліки.

Важливим моментом для підвищення рівня життя в країні Володимир Зеленський назвав запровадження податкових канікул для малого і середнього бізнесу.

Рівно рік тому, 20 травня 2019 року, Володимир Зеленський приніс присягу президента України у Верховній Раді та офіційно приступив до виконання обов'язків. З цього приводу гарант скликав велику прес-конференцію та висловив готовність протягом більше двох годин відповідатиме на запитання журналістів. Журналісти "Коментарів" детально висвітлюють захід.

Нагадаємо, експерти спрогнозували для видання "Коментарі", чого можна очікувати під час прес-конференції Володимира Зеленського за підсумками року президентства.