Головна Новини Бізнес економіка Зеленський розповів, що робить влада для того, щоб підвищити доходи українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що робить влада для того, щоб підвищити доходи українців

Президент Володимир Зеленський заявив, що зараз влада не може більше підвищити розмір мінімальних пенсій і зарплат

20 травня 2020, 12:46 comments1811
Поділіться публікацією:
Зеленський розповів, що робить влада для того, щоб підвищити доходи українців

Президент України Володимир Зеленський під час сьогоднішньої прес-конференції заявив, що Кабінет міністрів зараз активно розробляє програми, які повинні допомогти підвищити мінімальний розмір зарплат, пенсій і соціальних виплат країні. Так, вже в наступному році в нашій країні повинна запрацювати програма, яка дозволить підвищити пенсії для людей старше 75 років. Ця програма повинна стати аналогом програми, згідно з якою з травня нинішнього року доплату до 500 грн почали отримувати пенсіонери старше 80 років.

Зеленський заявив, що зараз складно підвищити пенсії усім і відразу, так як країна повинна виплачувати щорічно великі суми міжнародним кредиторам. За його словами, зараз уряд має забезпечити нормальне медичне забезпечення в країні, а також зробити доступними ліки.

Важливим моментом для підвищення рівня життя в країні Володимир Зеленський назвав запровадження податкових канікул для малого і середнього бізнесу.

Рівно рік тому, 20 травня 2019 року, Володимир Зеленський приніс присягу президента України у Верховній Раді та офіційно приступив до виконання обов'язків. З цього приводу гарант скликав велику прес-конференцію та висловив готовність протягом більше двох годин відповідатиме на запитання журналістів. Журналісти "Коментарів" детально висвітлюють захід.

Нагадаємо, експерти спрогнозували для видання "Коментарі", чого можна очікувати під час прес-конференції Володимира Зеленського за підсумками року президентства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!