Головна Новини Бізнес фінанси Курс долара в Україні рекордно знижується
commentss НОВИНИ Всі новини

Курс долара в Україні рекордно знижується

Офіційний долар подешевшав на 15 копійок

13 листопада 2019, 16:20 comments2204
Поділіться публікацією:
Курс долара в Україні рекордно знижується

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 14 листопада на рівні 2431,5588 грн. за 100 доларів. Про це йдеться в даних на сайті регулятора.

Згідно з даними Нацбанку, за останній банківський день офіційна гривня зміцнилася на 15 копійок – з 24,46 грн. за долар 13 листопада до 24,31 грн. за долар 14 листопада.

Нагадаємо, НБУ встановив офіційний курс гривні до долара на сьогодні, 13 листопада на рівні 2446,1896 грн. за 100 дол.

Раніше "Коментарі" писали, що заступник голови Національного банку України Дмитро Сологуб зазначив, що гривня зміцнюється, а ціни в Україні не падають, в зокрема, через інерційність. Підприємці, в процесі імпорту товарів, закладали значно вищий курс і не переносять ефект на споживачів відразу. У свою чергу експерти розповіли, наскільки це пояснення відповідає дійсності, і чому при ослабленні гривні ціни зростають, а при посиленні – не змінюються.

Також ми писали про те, що Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про функціонування ринку землі. Документ підтримали 240 народних депутатів. Серед них 227 – нардепи від фракції "Слуга народу", решта – позафракційні. Проти проголосували 52 нардепа і утрималися – 57. Законопроект категорично не підтримала у повному складі тільки фракція "Батьківщина".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!