Головна Новини Бізнес фінанси Офіційний долар в Україні продовжує дешевшати
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційний долар в Україні продовжує дешевшати

Гривня зміцнилася ще на 4 копійки

12 грудня 2019, 15:55 comments1775
Поділіться публікацією:
Офіційний долар в Україні продовжує дешевшати

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 13 грудня на рівні 2356,3276 грн. за 100 дол. Про це йдеться в оновлених даних на сайті регулятора.

Так, за останній банківський день офіційний долар в Україні подешевшав ще на 4 копійки – з 23,60 грн. за долар 12 грудня до 23,56 грн. за долар 13 грудня. Крім того, цей курс залишається рекордно низьким за останні майже 4 роки. Курс долара в Україні був встановлений нижче в останнє 13 січня 2016 року – 23,26 грн. за долар.

Раніше "Коментарі" писали, що експерти оцінили ініціативи уряду щодо зміни роботи прожиткового мінімуму, як показника, який впливав на заробітну плату і пенсії в Україні. Крім того, пояснили, яким насправді повинен бути прожитковий мінімум в нашій країні, щоб відповідати нашим реаліям.

Також ми писали про перспективи законопроекту, який зобов'язує власника квартири надавати доступ комунальникам або для усунення наслідків аварії, або для проведення профілактичних, технічних робіт на обладнанні, або для зняття показників контрольних приладів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!