Головна Новини Бізнес фінанси Офіційний долар в Україні продовжує стрімко дорожчати
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційний долар в Україні продовжує стрімко дорожчати

Нацбанк підвищив офіційний курс долара в Україні більш ніж на 50 копійок

19 березня 2020, 17:31 comments2264
Поділіться публікацією:
Офіційний долар в Україні продовжує стрімко дорожчати

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс валют на 20 березня. Курс гривні до долара встановлено на рівні 27,8025 грн за долар, до євро – 30,0934 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Так, за останній банківський день офіційний долар подорожчав на 53 копійки – з 27,2685 грн за долар 19 березня. У той же час євро подорожчав на 30 копійок – з 29,7936 грн за євро.

Раніше "Коментарі" писали, що Нацбанк домовляється про купівлю готівкового долара з американськими контрагентами. Незабаром валюта повинна бути в Україні. Готівкового долара в Україні катастрофічно не вистачає. Той, що був у касах, українці розібрали ще в перші дні карантину. Відсутність валюти ще більше загострює і без того напружену ситуацію на ринку валюти. Паніка, у свою чергу, тільки послаблює гривню, заявили в НБУ.

Також ми писали, що відносно долара українська гривня знову впала. Цього разу на 21 копійку. Сьогодні вранці один долар коштував на рівні 27, 27 грн. Трохи сповільнилося падіння національної валюти щодо євро. Порівняно зі вчора офіційний курс гривні знизився на 9 копійок і тепер становить 29, 79 грн за євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!