Головна Новини Бізнес фінанси Валютні гойдалки тривають: НБУ різко підвищив офіційний курс долара
commentss НОВИНИ Всі новини

Валютні гойдалки тривають: НБУ різко підвищив офіційний курс долара

Офіційна гривня за добу просіла на 18 копійок на тлі долара

26 березня 2020, 18:08 comments8736
Поділіться публікацією:
Валютні гойдалки тривають: НБУ різко підвищив офіційний курс долара

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 27 березня 2020 року на рівні 28,14 грн за долар. У той же час курс євро на завтра встановлений на рівні 30,86 грн за євро. Про це свідчать офіційні дані на сайті регулятора.

Згідно з даними НБУ, за останній банківський день українська гривня просіла на тлі долара на 18 копійок – на 26 березня курс був встановлений на рівні 27,96 грн за долар. До євро гривня за добу просіла на 59 копійок – з 30,27 грн за євро станом на сьогоднішній день.

Раніше "Коментарі" писали, що Україну включили в Глобальний план гуманітарного реагування на коронавірус. Щоб подолати її, ООН виділить нашій країні матеріальну допомогу в розмірі 30 мільйонів доларів.

Також ми писали, що Нацбанк домовляється про купівлі готівкового долара з американськими контрагентами. Незабаром валюта повинна бути в Україні. Готівкового долара в Україні катастрофічно не вистачає. Той, що був у касах, українці розібрали ще в перші дні карантину. Відсутність валюти ще більше загострює і без того напружену ситуацію на ринку валюти. Паніка, в свою чергу, тільки послаблює гривню, заявили в НБУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!