Головна Новини Бізнес фінанси Курс долара в Україні встановив новий рекорд
commentss НОВИНИ Всі новини

Курс долара в Україні встановив новий рекорд

Офіційний долар в Україні подорожчав ще на 4 копійки

27 березня 2020, 17:35 comments4655
Поділіться публікацією:
Курс долара в Україні встановив новий рекорд

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 30 березня на рівні 28,18 грн за долар, що є рекордним показником з початку 2020 року. Курс євро НБУ встановив на рівні 30,90 грн за євро. Про це свідчать оновлені сьогодні дані на сайті регулятора.

За останній банківський день долар подорожчав не значно, на 4 копійки – вчора НБУ встановив офіційний курс на рівні 28,14 грн за долар. Євро за добу також зміцнився на 4 копійки – з 30,86 грн за євро станом на 27 березня.

Раніше "Коментарі" писали, що Україну включили до Глобального плану гуманітарного реагування на коронавірус. Щоб подолати його, ООН виділить нашій країні матеріальну допомогу в розмірі 30 мільйонів доларів.

Також ми писали, що Нацбанк домовляється про купівлю готівкового долара з американськими контрагентами. Незабаром валюта повинна бути в Україні. Готівкового долара в Україні катастрофічно не вистачає. Той, що був у касах, українці розібрали ще в перші дні карантину. Відсутність валюти ще більше загострює і без того напружену ситуацію на ринку валюти. Паніка, в свою чергу, тільки послаблює гривню, заявили в НБУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!