Головна Новини Бізнес фінанси Курс валют на 2 квітня: долар знову дорожчає
commentss НОВИНИ Всі новини

Курс валют на 2 квітня: долар знову дорожчає

НБУ підвищив офіційний курс долара в Україні на 12 копійок

1 квітня 2020, 16:57 comments3021
Поділіться публікацією:
Курс валют на 2 квітня: долар знову дорожчає

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс валют на 2 квітня. Так, курс гривні до долара встановлено на рівні 27,75 грн за долар, курс євро – на рівні 30,32 грн за євро. Про це свідчать оновлені на сайті регулятора дані.

Варто відзначити, що за останній банківський день офіційний долар в нашій країні подорожчав на 12 копійок – з 27,63 грн за долар станом на 1 квітня. У той же час офіційний євро подорожчав на 6 копійок – в перший день цього місяця курс був встановлений на рівні 30,26 грн за євро.

Нагадаємо, що з початком карантину в Україні Національний банк почав одне за іншим вводити вимоги та обмеження для вітчизняних банків у їх роботі з клієнтами. "Коментарі" розбиралися, що слід знати про сьогоднішніх реаліях роботи банків в Україні і з'ясували, що карантин, з одного боку може обернутися непоганою вигодою для банківської системи, а з іншого – спровокувати новий "банкопад".

Також "Коментарі" писали, що Сполучені Штати Америки виділять Україні допомогу на суму понад 12 млн дол. Допомога буде спрямована на медичні та гуманітарні потреби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!