Головна Новини Бізнес фінанси Валютні гойдалки тривають: курс долара в Україні знову виріс
commentss НОВИНИ Всі новини

Валютні гойдалки тривають: курс долара в Україні знову виріс

Офіційний долар в Україні подорожчав на 10 копійок

8 квітня 2020, 16:01 comments2736
Поділіться публікацією:
Валютні гойдалки тривають: курс долара в Україні знову виріс

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 9 квітня на рівні 27,20 грн за долар, у той же час курс гривні до євро на завтра встановлений на рівні 29,58 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Курс долара в Україні за останню добу виріс на 10 копійок – з 27,10 грн за долар станом на 8 квітня. Офіційний євро подорожчав на 1 копійку – з 29,57 грн за євро, згідно з офіційним курсом НБУ на сьогодні.

Раніше "Коментарі" писали, що Спілка українських підприємців провела опитування серед українських підприємців з метою з'ясувати, як вони оцінюють вплив пандемії коронавірусу Covid-19 на свої компанії і українську економіку. Згідно з результатами опитування, 48% підприємців вважають за необхідне послабити карантин в Україні після 24 квітня. Ще 33% бізнесменів вважають, що в кожному регіоні повинні бути свої умови карантину.

Нагадаємо, за рік доларових мільярдерів в Україні стало на одного менше. Не дотягнув до рейтингу Forbes екс-депутат Вадим Новинський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!