Головна Новини Бізнес фінанси Світовий банк виділить Україні 150 млн доларів: хто і скільки отримає
commentss НОВИНИ Всі новини

Світовий банк виділить Україні 150 млн доларів: хто і скільки отримає

Світовий банк виділить Україні 150 млн доларів, з яких 50 передбачені для підтримки вразливих верств населення у період епідемії коронавірусу

10 квітня 2020, 14:25 comments1566
Поділіться публікацією:
Світовий банк виділить Україні 150 млн доларів: хто і скільки отримає

Україна отримає кошти від Світового банку в розмірі 150 млн доларів задля допомоги під час пандемії коронавірусу, повідомляється на сайті Кабінету міністрів.

Так, 50 млн доларів передбачені для підтримки вразливих верств населення у період епідемії COVID-19. Ще 100 млн доларів будуть виділені для поліпшення рівня соціального захисту загалом.

Зазначається, що в травні цього року Україна отримає 50 млн доларів для посилення соціальної підтримки населення під час пандемії. Кошти будуть направлені на виплати пенсіонерам та отримувачам соціальної допомоги у зв'язку з інвалідністю. Також планується за рахунок цих коштів на час карантину підвищити розмір субсидії і зняти обмеження на призначення цього виду підтримки тим, хто через карантин втратив роботу.

Нагадаємо, глава Кабміну Денис Шмигаль повідомляв, що Світовий банк виділить Україні 135 млн доларів на медицину, щоби допомогти у подоланні поширення коронавірусу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, як пандемія впливає на ринок праці: яким сферам допомагає розвиватися кризова ситуація в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!