Головна Новини Бізнес фінанси Нацбанк оновив офіційний курс валют: що буде з доларом після Пасхи
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацбанк оновив офіційний курс валют: що буде з доларом після Пасхи

Офіційний долар в Україні подешевшав на 12 копійок

17 квітня 2020, 16:26 comments2628
Поділіться публікацією:
Нацбанк оновив офіційний курс валют: що буде з доларом після Пасхи

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 21 квітня на рівні 27,08 грн за долар, у той же час курс гривні до євро на вівторок встановлений на рівні 29,43 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Курс долара в Україні за останню добу знизився на 12 копійок – з 27,20 грн за долар станом на 16 квітня. Офіційний євро подешевшав на 20 копійок – з 29,63 грн за євро станом на сьогодні.

Раніше "Коментарі" писали, що голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев розповів, що перший транш від Міжнародного валютного фонду Україна може отримати вже у травні цього року. Він зазначив, що до кінця року Україна очікує на 4 млрд доларів, і в травні буде отримано приблизно половина суми загального траншу – 2 млрд.

Також ми писали, що заступник голови НБУ Катерина Рожкова запевняє, що новий закон про фінмоніторинг не вплине на більшість операцій з переказу грошей. Так, вимоги закону не поширюватимуться на сплату комуналки, податків, штрафів, інших обов'язкових платежів (незалежно від суми кредиту) до 30 тис. грн, а також на оплату товарів і послуг за допомогою картки або іншого платіжного пристрою, якщо її номер супроводжує переказ (незалежно від суми), всі готівкові перекази в межах України до 5 тис. грн і зняття коштів з власного рахунку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!