Головна Новини Бізнес фінанси Офіційний курс долара в Україні стрімко знижується
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційний курс долара в Україні стрімко знижується

Офіційний долар в Україні подешевшав на 11 копійок, євро – на 19 копійок

7 травня 2020, 16:30 comments2101
Поділіться публікацією:
Офіційний курс долара в Україні стрімко знижується

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 8 травня на рівні 26,82 грн за долар, у той же час курс гривні до євро на вівторок встановлений на рівні 28,91 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Курс долара в Україні за добу знизився на 11 копійок – з 26,93 грн за долар станом на сьогодні. У той же час офіційний євро протягом останнього банківського дня подешевшав на 19 копійок – станом на 7 травня курс був встановлений на рівні 29,10 грн за євро.

Раніше "Коментарі" писали, що міжнародні резерви України у квітні виросли більш ніж на 770 млн дол – до 25,7 млрд дол. Відзначається, що, незважаючи на глобальну кризу, Україні вдалося з початку року збільшити валютні резерви.

Нагадаємо, Олена Мочалова в інтерв'ю порталу "Коментарі"розповіла, чому створення ігрової Мекки в Україні на зразок Лас-Вегаса – утопія, скільки лотерейні оператори заробляли в часи заборони грального бізнесу і як законопроект 2285-д змусить гравців азартного ринку працювати "в мінус" або знову йти в підпілля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!