НБУ оновив офіційний курс валют: що буде з доларом після вихідних

Офіційний курс долара за останній банківський день не змінився, у той час як євро подорожчав на 19 копійок

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 12 травня на рівні 26,82 грн за долар, же час курс гривні до євро на вівторок встановлений на рівні 29,10 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Курс долара в Україні за добу не змінився – станом на сьогодні курс гривні до долара був також встановлений на рівні 26,82 грн за долар. У той же час офіційний євро протягом останнього банківського дня подорожчав на 19 копійок – станом на 8 травня курс був встановлений на рівні 28,91 грн за євро.

Раніше "Коментарі" писали, що міжнародні резерви України у квітні виросли більш ніж на 770 млн дол – до 25,7 млрд дол. Відзначається, що, незважаючи на глобальну кризу, Україні вдалося з початку року наростити валютні резерви.

Нагадаємо, Олена Мочалова в інтерв'ю порталу "Коментарі" розповіла, чому створення ігрової Мекки в Україні на зразок Лас-Вегаса – утопія, скільки лотерейні оператори заробляли по часи заборони грального бізнесу і як законопроект 2285-д змусить гравців азартного ринку працювати "в мінус" або знову йти в підпілля.