Головна Новини Бізнес фінанси По 200-300 тис. грн: ЦВК виписала собі величезні премії попри карантинні обмеження
commentss НОВИНИ Всі новини

По 200-300 тис. грн: ЦВК виписала собі величезні премії попри карантинні обмеження

Попри дійсні на час карантину обмеження для премій і зарплат держслужбовців, у Центральній виборчій комісії призначили собі «космічні» виплати

15 травня 2020, 18:39 comments2446
Поділіться публікацією:
По 200-300 тис. грн: ЦВК виписала собі величезні премії попри карантинні обмеження

У Центральній виборчій комісії попри карантинні обмеження призначили чималі премії та відпускні. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою нардеп від фракції "Слуга народу" Віталій Безгін.

"Члени ЦВК в обхід закону, яким ВРУ обмежила зарплати чиновників на період карантину стелею в 47 230 грн, повиписували собі премії та відпускні у 200-300 тисяч", — повідомив Безгін.

Додамо, що у коментарях до допису Безгіна секретар комітету з питань бюджету нардеп від "Голосу" Володимир Цабаль зазначив, що "від таких бонусів утрималися" Андрій Гевко, який призначений членом ЦВК за квотою "Голосу", та Вікторія Глущенко, призначена за квотою "Батьківщини".

Також Безгін заявив, що членів ЦВК чекатимуть на засіданні комітету, яке відбудеться 20 травня.

Нагадаємо, ряд політиків звинувачують президента України Володимира Зеленського в тому, що замість обіцяного обмеження зарплат чиновників 10 мінімальними зарплатами на постійній основі, це ввели виключно на період карантину. А членів наглядових рад нібито і зовсім не обмежують. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чи обґрунтована критика.

Як повідомлялося, в МОЗ заявили, що зарплати медикам можуть підняти на 50%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!