Головна Новини Бізнес фінанси НБУ поновив офіційний курс валют: що буде з доларом і євро після вихідних
commentss НОВИНИ Всі новини

НБУ поновив офіційний курс валют: що буде з доларом і євро після вихідних

Долар і євро за останній банківський день подешевшали на тлі гривні

22 травня 2020, 16:15 comments2153
Поділіться публікацією:
НБУ поновив офіційний курс валют: що буде з доларом і євро після вихідних

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 25 травня на рівні 26,75 грн за долар, у той же час курс гривні до євро на понеділок встановлений на рівні 29,16 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Офіційний курс долара за останній банківський день знизився на 2 копійки – станом на сьогодні курс гривні до долара був встановлений на рівні 26,77 грн за долар. У той же час офіційний євро протягом останнього банківського дня подешевшав на 30 копійок – станом на 22 травня курс був встановлений на рівні 29,46 грн за євро.

Раніше "Коментарі" писали, що МВФ і Україна домовилися про розмір та строки нового кредиту. Мова йде про 5 млрд доларів. Але поки це лише попередні домовленості і в найближчі кілька тижнів угоду повинні розглянути на Виконавчій раді МВФ. Нова програма МВФ для України розрахована на півтора року. Частково ці гроші повинні піти на боротьбу з коронавірусом і ліквідацію наслідків пандемії COVID-19.

Нагадаємо, безсніжна зима і бідна на опади весна, яка періодично "радувала" градом і похолоданням, вдарили по врожаю. Синоптики прогнозують аномально спекотне літо, а економісти говорять про посилення економічних проблем. Видання "Коментарі" за допомогою експертів розбиралася, як мінімізувати ризики продовольчої кризи в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!