Головна Новини Бізнес держсектор Кабмін повернув у держвласність 14 об'єктів «Державної продовольчо-зернової корпорації»
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін повернув у держвласність 14 об'єктів «Державної продовольчо-зернової корпорації»

Об'єкти раніше були незаконно приватизовані

11 грудня 2019, 14:07 comments1911
Поділіться публікацією:
Кабмін повернув у держвласність 14 об'єктів «Державної продовольчо-зернової корпорації»

Кабінет міністрів України повернув у державну власність 14 майнових комплексів ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" (ДПЗКУ). Відповідне рішення уряд прийняв на засіданні в середу. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Прем'єр також зазначив, що історія з приватизацією цих об'єктів тривала не один рік в судах. Подальша доля цих об'єктів буде визначена згідно із загальними правилами реформи управління державним майном.

Раніше "Коментарі" писали, що міністр енергетики та навколишнього середовища Олексій Оржель повідомив, що в Україні планують віддати державні об'єкти вугільної галузі під приватизацію та оренду, а ряд шахт у відповідності з графіком ліквідують. Експерти розповіли, які можуть бути складності і як зробити цей процес максимально безболісним і ефективним.

Крім того, ми писали, що заступник міністра економіки України Павло Кухта назвав підприємства, які повинні приватизувати в першу чергу. Серед перших п'яти держкомпаній: Одеський припортовий завод, Об'єднана гірничо-хімічна компанія, "Електроважмаш", "Президент-готель", шахта "Краснолиманська".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!