Головна Новини Бізнес держсектор В Києві готуються відновити роботу метро, - джерело
commentss НОВИНИ Всі новини

В Києві готуються відновити роботу метро, - джерело

Офіс президента в прискореному режимі обговорює можливість відновлення роботи малого бізнесу в умовах карантину

27 квітня 2020, 15:08 comments3100
Поділіться публікацією:
В Києві готуються відновити роботу метро, - джерело

Офіс президента і уряд проведуть спільне засідання для поновлення роботи ринків і малих об'єктів підприємництва, а також столичного метрополітену, вже у вівторок, 28 квітня. Про це повідомляє Telegram-канал "Резидент" з посиланням на джерело в оточенні гаранта Володимира Зеленського.

Так, за словами інсайдера, питання про відновлення роботи для малого бізнесу та фермерів уже піднімалося на високому державному рівні і минулого тижня, однак стихійні мітинги підприємців, які несуть збитки, змусили керівництво країни прискорити процеси. Таким чином, вже на цьому тижні ймовірно значне послаблення ситуації з карантином.

"Послаблення будуть вводити поступово і моніторити ситуацію з епідемією коронавіруса, якщо сильних стрибків не буде, то будуть скасовувати карантин, в тому числі, відновлять роботу метро. Мер Києва сьогодні не міг сказати, коли в столиці почне працювати метро, так як це рішення буде прийматися спочатку в Офісі президента", — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" вже повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Денис Шмигаль шукають можливість для відкриття 280 продовольчих ринків без шкоди для здоров'я громадян.

"Встановимо чіткі правила і давайте дозволимо їх (ринки) відкрити. Треба вчитися жити і працювати в нових умовах з дотриманням усіх відповідних протоколів", — зазначив президент на сьогоднішньому засіданні Кабміну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!