Головна Новини Бізнес тарифи Гончарук пообіцяв українцям дешевий газ
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук пообіцяв українцям дешевий газ

Гончарук назвав умову дешевого газу для українців

21 грудня 2019, 09:40 comments3144
Поділіться публікацією:
Гончарук пообіцяв українцям дешевий газ

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що ціна на газ для населення незабаром може бути знижена. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Інтер".

"Думаю, що на наступному тижні, а можливо, вже і на цьому будуть перші новини. І ми отримаємо істотний прогрес. Ціна вже зараз менша, ніж у минулому році, якщо ви подивитеся на платіжку. І буде ще меншою, якщо у нас вийде подолати кризу, пов'язану з припиненням контракту", — сказав глава уряду.

Прем'єр додав, що Україні необхідний контракт на транзит російського газу, оскільки це дозволить знизити вартість блакитного палива для населення.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 20 грудня Росія, Україна та Європейська комісія досягли домовленості щодо принципових позицій щодо транзиту газу через територію нашої країни в країни Євросоюзу. Також відомо, що була досягнута домовленість про врегулювання взаємних претензій.

Голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв заявив, що якщо переговори щодо транзиту газу з Росії в ЄС через Україну проваляться, не виключено, що вони продовжаться навесні 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!