Головна Новини Політика кабмін Кабмін провів екстрене засідання з питання газових переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін провів екстрене засідання з питання газових переговорів

Закрите екстрене засідання тривало близько години

24 грудня 2019, 23:05 comments1483
Поділіться публікацією:
Кабмін провів екстрене засідання з питання газових переговорів

Сьогодні відбулося екстрене закрите засідання Кабінету міністрів України. Головною темою стали переговори з Росією щодо транзиту російського газу через територію України після 1 січня 2020 року. Про це у своєму Telegram-каналі написав народний депутат Олексій Гончаренко.

Згідно з повідомленнями нардепа, засідання уряду тривало менше години.

Зазначимо, виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко сьогодні повідомив, що зараз в компанії активно працюють над договором про транзит газу, який представлять для спільного обговорення з ВАТ "Газпром" у четвер, 26 грудня. Крім того, в "Нафтогазі" налаштовані на серйозну тривалу роботу, щоб підписати угоду до кінця року. Загалом Вітренко заявив про плани підписати договір про транзит російського газу в Європу через територію України 27 грудня.

Також в "Нафтогазі" побоюються нечесних кроків з боку Росії, коли РФ може відмовитися від транзиту через нашу країну, після того, як Україна відкличе всі позови проти "Газпрому". Вітренко заявив, що у цьому великий ризик і українська сторона розробляє договори, які допоможуть ці ризики мінімізувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!