Головна Новини Політика кабмін Міністр розвитку громад і територій Альона Бабак йде у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр розвитку громад і територій Альона Бабак йде у відставку

Представники влади кажуть, що Олена Бабак не справлялася з повноваженнями

16 січня 2020, 23:39 comments2589
Поділіться публікацією:
Міністр розвитку громад і територій Альона Бабак йде у відставку

Міністр розвитку громад і територій Альона Бабак написала заяву про відставку і вже направила документ до Кабінету міністрів. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерела у партії "Слуга народу", а також у Кабміні.

Зазначається, що рішення про відставку обумовлено тим, що Бабак не справлялася з повноваженнями і не делегувала їх. Правда багато нардепів зі "Слуги народу" нічого про це рішення не знають. Про це офіційно планують оголосити у п'ятницю, 17 січня на засіданні профільного комітету.

Передбачається, що Міністерство розвитку громад і територій очолить голова Івано-Франківської облдержадміністрації Денис Шмигаль.

Раніше "Коментарі" писали, що голова фракції "Слуги народу" Давид Арахамія повідомив, що під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським питання про відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука не піднімалося.

Також ми писали, що глава партії "Слуга народу" і перший заступник голови парламентської фракції Олександр Корнієнко заявив, що фракція не обговорювала питання відставки Олексія Гончарука з посади прем'єр-міністра після оприлюднених аудіозаписів, на яких нібито прем'єр невтішно висловлювався про президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!