Головна Новини Політика кабмін "Перезавантаження парламенту": названі імена міністрів у Кабміні Шмигаля
commentss НОВИНИ Всі новини

"Перезавантаження парламенту": названі імена міністрів у Кабміні Шмигаля

Стало відомо кілька імен, які можуть зайняти місця діючих міністрів при прем'єрстві Дениса Шмигаля

3 березня 2020, 20:55 comments2871
Поділіться публікацією:
"Перезавантаження парламенту": названі імена міністрів у Кабміні Шмигаля

Джерела, близькі до топовим чиновникам України, повідомляють, що їм стало відомо кілька імен, які прийдуть в уряд під керуванням Дениса Шмигаля, якому президент Володимир Зеленський довіряє посаду прем'єр-міністра після відставки Олексія Гончарука. Про це передає агентство "РБК-Україна".

Так, у Міністерстві розвитку громад і територій самого Шмигаля можуть замінити Олексій Чернишов або Бугай Людмила. Міністром економіки замість Тимофія Мілованова може стати Роман Жуковський, який раніше працював в Секретаріаті президента Віктора Ющенка. Дмитра Дубілета на посаді міністра Кабінету міністрів може замінити Олег Демчина. Мінфін може очолити Ігор Уманський, який двічі був першим заступником міністра фінансів, а також виконував обов'язки міністра.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Верховній Раді сьогодні зареєстровано проект про висунення недовіри генеральному прокурору України Руслану Рябошапці. Цікаво, що в переліку народних депутатів, які стали ініціаторами даного проекту про недовіру генпрокурору, виявилися і його недавні колеги в політичному "альянсі": Максим Бужанський, Олександр Дубинський, Богдан Торохтій, Олександр Куницький та інші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!