Головна Новини Політика кабмін "Курс залишиться незмінним": Гончарук виголосив пронизливу промову перед відходом у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

"Курс залишиться незмінним": Гончарук виголосив пронизливу промову перед відходом у відставку

Глава Кабміну розповів про досягнення уряду за минулі півроку

4 березня 2020, 16:50 comments1699
Поділіться публікацією:
"Курс залишиться незмінним": Гончарук  виголосив пронизливу промову перед відходом у відставку

На сьогоднішньому позачерговому засіданні Верховної Ради розглядається питання повного перезавантаження уряду у зв'язку з відставкою прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Перш, ніж розглянути проект постанови про відставку Гончарука, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков дав йому слово.

"В цьому уряді не було крадіжок, ми боролися з першого до останнього дня з корупцією. І боролися з нею на всіх гілках правління, які були довірені нам президентом і українським народом. Ми розкрили багато тіньових схем, із-за чого на нас вилилося тонни бруду", — позначив ще чинний прем'єр.

Він також зазначив, що у нього досить оптимістичні погляди на майбутнє держави, оскільки Україну очолює достойний президент.

"Зеленський дуже чесна і порядна людина, за весь час роботи з ним я ні разу не отримав від нього протизаконних вказівок, а це означає, що нинішній курс уряду буде збережено", — резюмував Гончарук.

Він додав, що шість місяців — це дуже маленький термін для впровадження реформ, але переконаний, що українці вже відчули ефективну роботу Кабміну Гончарука.

"Ми забезпечили макроекономічну стабільність, у нас дуже низький рівень інфляції, ми змогли рекордно вигідно розмістити єврооблігації. Досягнень ще дуже багато, але я розумію, що їх могло бути недостатньо", — уклав прем'єр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про експертній думці, які олігархи можуть бути зацікавлені в перезавантаженні Кабінету міністрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!