Головна Новини Політика кабмін У Ємця спростували його відставку - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ємця спростували його відставку - ЗМІ

За словами прес-секретаря глави міністерства охорони здоров'я Іллі Ємця, у відставку він не подавав

29 березня 2020, 22:56 comments1746
Поділіться публікацією:
У Ємця спростували його відставку - ЗМІ

Прес-секретар міністра охорони здоров'я Іллі Ємця Артем Діхтяренко заявив, що його керівник не писав заяви про відставку, як повідомила кількома годинами раніше народний депутат Ірина Геращенко. Про це передає видання "Новий час".

"За тією інформацією, якою я володію, міністр збирається працювати далі і на час 20:30 в неділю, 29 березня ніяких документів не подавав", — наголосив помічник міністра.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава МВС Арсен Аваков заявив про перспективи введення надзвичайного стану в Україні у зв'язку з пандемією коронавіруса, але при цьому зазначив, що на даний момент ця крайня міра не потрібна.

"Зараз нам вистачає інструментів надзвичайної ситуації. Суспільство, в основному, реагує адекватно і буде реагувати ще адекватніше, коли цифри статистики, на жаль, будуть більш сумними", — упевнений міністр.

Також Арсен Аваков додав, що після введення надзвичайного стану, на державному рівні будуть введені штрафи за вихід з дому без крайньої необхідності, а людей з симптомами зараження коронавірусом COVID-19 будуть примусово доставляти в лікарню.

"Поліція отримала такі повноваження за рішенням Комісії з надзвичайних ситуацій. Це репресивна міра, але якщо людина хвора і є носієм вірусу, потенційно вона може сіяти навколо себе смерть. У нас було кілька випадків, коли люди, отримавши відповідний діагноз, просто тікали з лікарні — ось вам рівень свідомості, з якими нам доводиться мати справу", — зазначив він.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!