Головна Новини Політика кабмін Зеленський може звільнити ще одного міністра - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський може звільнити ще одного міністра - експерт

Услід за міністром Ємцем Зеленський може відправити у відставку і міністра інфраструктури Владислава Криклія. Експерти пояснили чому.

3 квітня 2020, 12:08 comments4450
Поділіться публікацією:
Зеленський може звільнити ще одного міністра - експерт

Услід за Іллею Ємцем Зеленський може звільнити ще одного міністра — Владислава Криклія, — вважають експерти Володимир Сонюк і Олексій Голобуцький. Про це йдеться в матеріалі Цензор.нет — "Безпорадність Мінінфраструктури як норма в умовах кризи".

Міністр інфраструктури так само, як раніше міністр охорони здоров'я Ілля Ємець, продемонстрував свою безпорадність в умовах пандемії коронавірусу та карантину з закриттям кордонів, вважає автор матеріалу Володимир Сонюк. Він не виключає, що незабаром Криклія може спіткати доля звільненого нещодавно міністра охорони здоров'я, так як Мінінфраструктури виявилося абсолютно не готове до потоку десятків тисяч українців,  до яких із закликом про повернення на батьківщину звернувся Президент Володимир Зеленський.

"Все, що потрібно було зробити Криклію, — хоча б організувати процес повернення українців додому з-за кордону. Але те, як це було зроблено, говорить про те, що і в Мінінфраструктури, як і в МОЗі, ймовірно, великі проблеми з компетенцією керівника ", — пише Сонюк.

Співвітчизники, які масово кинулися в Україну, змушені були випробувати на собі неготовність до їхньої евакуації, що може привести до репутаційних втрат самого президента. Тому Криклій може поступитися місцем іншому, можливо, більш ефективному менеджеру дуже скоро, — вважає політолог Олексій Голобуцький, якого цитує видання. Голобуцький вважає, що міністру не вдалося налагодити як слід комунікацію з МЗС, митницею та українцями.

picture

"Недостатньо сказати всім українцям за кордоном, щоб вони поверталися додому, не давши для цього літаки або автобуси. Тому ми стали свідками цієї жахливої ситуації на україно-польському кордоні. Досвід показує, що Зеленський готовий міняти будь-якого міністра в будь-якій ситуації, якщо його дії негативно проектуються на самого президента ", — підсумував Голобуцький.

Раніше "Коментарі" писали про те, кого, за словами нового міністра охорони здоров'я, торкнеться посилення карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!