Головна Новини Політика внутрішня політика Єдиний український завод з виробництва БТР страждає від масового скорочення робочих
commentss НОВИНИ Всі новини

Єдиний український завод з виробництва БТР страждає від масового скорочення робочих

Співробітники заводу звернулися зі скаргами до Президента України Зеленському за допомогою зупинити чиновницьке свавілля

16 серпня 2019, 18:09 comments2065
Поділіться публікацією:
Єдиний український завод з виробництва БТР страждає від масового скорочення робочих

Колектив Лозівського ковальско-механічного заводу, який єдиний в Україні, який займається тим, що виготовляє броньовані корпуси, а також агрегати трансмісії для БТР-3 і БТР-4 поскаржився на Укроборнпром і на власну вищу керівництво Президенту Володимиру Зеленському.

Люди повідомили у своєму листі, про те, що на заводі ведуться "брудні ігри" пов'язані з інформаційною атакою ЛКМЗ, яка ведеться не тільки в межах України, але і на міжнародній информарене.

Таким чином, керівництво Лозівського заводу примусово змушений звільняти своїх співробітників, не дивлячись на постійну і плідну діяльність.

Такі листи-скарги вже неодноразово були направлені в керівництво прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, а також Олександра Данилюка (представник РНБО) але залишалися без уваги.

Трудовий колектив попросив об'єктивного і справедливого розслідування, а також вирішення проблеми збереження робочих місць і виробництва корпусів для БТР. У всьому, прості робітники при підтримці керівництва звинуватили Укроборонпром і тих, хто в ньому зараз перебуває "у керма".

У листі для Президента уточнили, що масові скорочення змушують висококваліфікованих фахівців шукати іншу роботу, яка не відповідає їх навичкам, тим самим втрачаючи поточне виробництво.

У листі також вказані факти, які точно показали на порушення з боку власників концерну, а також на неприпустиме ставлення ЗМІ по відношенню ЗМІ до Лозівського заводу, як на українському, так і на міжнародному ринку.

"Коментарі" повідомляли раніше, що Укроборонпром витратить на аудит 32,5 млн. гривень

Ще раніше "Коментарі" говорили про те, як компанія невідомих підірвала офіс Укроборонпрому





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!