Головна Новини Політика внутрішня політика Кравчук про «Слугу народу»: Я проти недосвідчених в Раді, але народ повірив
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук про «Слугу народу»: Я проти недосвідчених в Раді, але народ повірив

Перший президент України Леонід Кравчук в ексклюзивному інтерв'ю виданню «Коментарі» висловився проти того, щоб у Верховній Раді були неосвічені люди, яких тепер деякі називають елітою нації

20 серпня 2019, 18:06 comments2137
Поділіться публікацією:
Кравчук про «Слугу народу»: Я проти недосвідчених в Раді, але народ повірив

Так експрезидент прокоментував свою позицію з приводу перемоги на парламентських виборах партії "Слуга народу", від якої до парламенту пройшло багато непрофесійних політиків.

"Люди, голосуючи за Верховну Раду, віддавали перевагу не професіоналізму і не політичному, економічному, правовому досвіду, а порядності і чесності. І повірили, що президент Зеленський та його команда "Слуга народу", будуть правдиво, чесно, відверто, працювати для народу, з народом, а не створювати бізнес-імперії",- сказав експрезидент.

При цьому Кравчук висловився проти того, щоб людину називати політичною елітою нації тільки через те, що він був обраний народним депутатом.

"Я не схвалюю підхід, при якому в парламент потрапляють неосвічені. Але питання не в досвіді або його відсутності. Я кажу, що сьогодні корупція настільки пронизала суспільство, що люди сказали: "Ми не можемо далі на це дивитися і жити з цим", — зазначив колишній президент.

За словами Кравчука, поки що не можна оцінювати роботу Володимира Зеленського на посту президента, оскільки у нього немає свого парламенту і Кабінету міністрів.

Також перший президент підтримав Зеленського в тому, що не можна розглядати питання імпічменту главі держави разом з тимчасовими слідчими комісіями.

При цьому Кравчук висловив упевненість, що Зеленський на посаді президента зможе змінити Україну на краще.

"Зеленський та його заяви, бажання служити народові – це знак того, що час змін настане", — сказав ексглава держави.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Леонід Кравчук назвав причиною поразки Петра Порошенка на виборах президента недовіру до нього і до його команди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!