Головна Новини Політика внутрішня політика «Не вірте цьому»: Сенцов висловився про Росію та її бажання досягти миру
commentss НОВИНИ Всі новини

«Не вірте цьому»: Сенцов висловився про Росію та її бажання досягти миру

Колишній політв'язень вважає, що на звільнення полонених вплинули два фактори

10 вересня 2019, 13:43 comments5252
Поділіться публікацією:
 «Не вірте цьому»: Сенцов висловився про Росію та її бажання досягти миру

Звільнений в рамках обміну український режисер Олег Сенцов не вірить в те, що Росія хоче мирно вирішити конфлікт з Україною.

"Щодо того, що Росія хоче миру: скільки б вовк не одягав овечу шкуру, зуби у нього, як і раніше, на місці ... Не вірте цьому. Я не вірю", — сказав Сенцов.

За його словами, з приходом нової влади в Україні Росія побачила можливість перезавантажити відносини. "Президент Зеленський теж робить крок назустріч, і я бачу, що він щиро хоче цей конфлікт вирішити на благо країни, без втрат її інтересів. І це правильно, адже 100 років переговорів краще, ніж один день війни", — зазначив колишній політв'язень.

Сенцов вважає, що на звільнення полонених вплинули два фактори — рішення Росії залишитися в Раді Європи і зміна влади в Україні.

"Тобто, ці два фактори вплинули на те, що ми тут. Але це не означає, що Росія готова відпустити Україну, віддати Крим, віддати Донбас. Цього не буде, не чекайте", — підсумував режисер.

Нагадаємо, 7 вересня, Україна і Росія провели обмін утримуваними особами у форматі 35 на 35. В Україну повернулися, зокрема, 24 військовополонених моряка, кримський режисер Олег Сенцов, журналіст Роман Сущенко, Станіслав Клих, Олександр Кольченко, Микола Карп'юк, Володимир Балух, Євген Панов, Павло Гриб, Олексій Сизонович, Едем Бекіров і Артур Панов. Українські моряки були звільнені на поруки омбудсмена Людмили Денисової.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", чотирьом звільненим українцям обіцяють придбати житло в Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!