Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський про Трампа: хотів затягнути в Україні втомлену від нас Америку
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський про Трампа: хотів затягнути в Україні втомлену від нас Америку

Зеленський зазначив, що справа Burisma не пов'язане з постачанням зброї

10 жовтня 2019, 11:32 comments2270
Поділіться публікацією:
Зеленський про Трампа: хотів затягнути в Україні втомлену від нас Америку

Президент Володимир Зеленський заявив, що в розмові з президентом США Дональдом Трампом в липні, стенограма якого була оприлюднена раніше, намагався привернути увагу американського лідера до України.

"Дзвінок ніяк не міг впливати на наші відносини з США ... Цей дзвінок впливав на одне — я розумів, що нам треба домогтися зустрічі, я хотів йому показати нашу команду. Я хотів затягнути в Україні", — сказав Зеленський під час спілкування на Фудмаркет в Києві.

При цьому глава держави зазначив, що на момент його обрання відносини між США і Україною були "втомленими" від питання щодо витрачання грошей американських платників податків.

Президент додав, що говорив про можливість зустрінеться з Трампом в Варшаві або після візиту до Польщі приїхати в Україну і побачити нашу країну зсередини.

При цьому Зеленський заперечує тиск на нього з боку глави Білого дому і що питання військової допомоги США пов'язаний з розслідуванням справи про компанії Burisma, в час правління якої входить син колишнього віце-президента США і конкурента Трампа на президентських виборах Джо Байдена. За його словами, після переговорів з нинішнім віце-президентом військова допомога була не тільки розблокована, але і збільшена на 140 млн дол. США.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розмістив опубліковану Білим Домом стенограму розмови голів двох держав Дональда Трампа і Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!