Головна Новини Політика внутрішня політика В антикорупційному суді пояснили низьку заставу Гладковскому
commentss НОВИНИ Всі новини

В антикорупційному суді пояснили низьку заставу Гладковскому

Суддя керувався попередньою оцінкою збитку

19 жовтня 2019, 20:51 comments3184
Поділіться публікацією:
В антикорупційному суді пояснили низьку заставу Гладковскому

Сума застави для колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського відповідає попередній сумі шкоди у кримінальному провадженні за фактами корупції в "Укроборонпромі", повідомляє прес-служба суду.

"Експершого заступника секретаря РНБО триматимуть під вартою із правом внесенням застави у розмірі 10 623 130 гривень. Відповідне рішення було прийняте сьогодні слідчим суддею Вищого антикорупційного суду після тривалого засідання. Сума застави відповідає збиткам, які, за попередньою оцінкою, були завдані через діяльність експершого заступника секретаря РНБО", — сказано в повідомленні.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше 19 жовтня Вищий антикорупційний суд заарештував Олега Гладковського на два місяці з можливістю внесення застави в 10,6 млн грн.

Адвокати будуть рекомендувати ексчиновнику внести заставу. На думку юристів, кошти будуть виплачені в понеділок, 21 жовтня.

Спеціалізованої антикорупційної прокуратурі зазначили, що просили для Гладковського заставу в 100 млн грн. І якщо аргументація суду щодо зниження суми застави майже в 10 разів буде непереконливою, то, за словами прокурора, сторона звинувачення оскаржить рішення суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!