Головна Новини Політика внутрішня політика Арешт Гладковського: Рябошапка закликав не боятися застави
commentss НОВИНИ Всі новини

Арешт Гладковського: Рябошапка закликав не боятися застави

На Гладковського будуть покладені процесуальні обов'язки

19 жовтня 2019, 23:06 comments18925
Поділіться публікацією:
Арешт Гладковського: Рябошапка закликав не боятися застави

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив, що колишній заступник секретаря РНБО Олег Гладковський не зможе сховатися від слідства навіть якщо внесе заставу в розмірі 10,6 млн грн, який був встановлений в якості альтернативного запобіжного заходу.

"Навіть у разі внесення застави органами досудового розслідування буде повністю забезпечена можливість співпраці підозрюваного з органами попереднього розслідування і запобігання його укриття від органів кримінального переслідування", — сказав генпрокурор, відеозвернення якого розміщено на сторінці Генпрокуратури в Facebook.

Рябошапка додав, що Вищий антикорупційний суд підтвердив законність затримання Гладковського детективами Національного антикорупційного бюро.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше 19 жовтня Вищий антикорупційний суд заарештував Олега Гладковського на два місяці з можливістю внесення застави в 10,6 млн грн.

Адвокати будуть рекомендувати ексчиновнику внести заставу. На думку юристів, кошти будуть виплачені в понеділок, 21 жовтня.

Спеціалізованої антикорупційної прокуратурі зазначили, що просили для Гладковського заставу в 100 млн грн. І якщо аргументація суду щодо зниження суми застави майже в 10 разів буде непереконливою, то, за словами прокурора, сторона звинувачення оскаржить рішення суду.

У Вищому антикорупційному суді заявили, що сума застави для Олега Гладковського відповідає попередній сумі шкоди у кримінальному провадженні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!