Головна Новини Політика внутрішня політика Дочекався: Давида Арахамію підключили до поліграфу
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочекався: Давида Арахамію підключили до поліграфу

Експерт задасть політику запитання, які визначать, чи давали йому хабар

24 жовтня 2019, 16:45 comments2335
Поділіться публікацією:
Дочекався: Давида Арахамію підключили до поліграфу

Вчора, після того, як Олександр Дубинський пройшов перевірку на поліграфі, наступним на черзі був народний депутат Давид Арахамія. Однак тоді поліграфолог не був готовий до тестування, тому що у нього були відсутні питання. Сьогодні ж ситуація змінилася і до апарату все ж підключили главу фракції "Слуга народу". Трансляцію з проходження тестування проводило "Громадське".

Так, експерт задасть Давиду Арахамії запитання, які визначать, чи давали хабар нардепу. Сама ж процедура проводиться в рамках розслідування хабарництва в Раді з питань фінансів, податкової та міграційної політики.

Раніше портал "Коментарі" писав, що президент України Володимир Зеленський заявив, що всі члени комітету з питань фінансів, податкової та митної політики повинні пройти перевірку на поліграфі.

Зеленський зазначив, якщо перевірка покаже, що хтось з депутатів брав гроші за голосування в комітеті, ними будуть займатися антикорупційні органи.

"Чесне і неупереджене розслідування має зняти всі питання і дати відповіді, якими б гіркими вони не були. Так вважаю за необхідне вчинити і щодо депутата, який вів сумнівну листування за "вирішення питань". І якщо підозри виправдаються — ми з такими депутатами попрощаємося", — підкреслив президент України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!