Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського розповіли, у скільки мільярдів обійдеться "реанімація" Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, у скільки мільярдів обійдеться "реанімація" Донбасу

Тільки в Донецькій області потрібно відновити 6800 будинків

29 жовтня 2019, 22:49 comments2883
Поділіться публікацією:
У Зеленського розповіли, у скільки мільярдів обійдеться "реанімація" Донбасу

В Офісі президента розповіли про те, в яку суму обійдеться Україні зруйнований Донбас. За словами заступника голови ОП Сергія Трофімова, щоб звести знищені або пошкоджені будинки, а також привести в порядок дороги і підприємства потрібно, як мінімум, 372 млн євро — близько 10 мільярдів гривень.

Так, лише на дорожньо-транспортну інфраструктуру території тимчасово непідконтрольного Донбасу необхідно більше 230 мільйонів євро. За словами Трофімова, найбільше в результаті війни виявилися зруйновані об'єкти в Ясинуватському та Волноваському районах Донецької області, а також у Попаснянському та Станично-Луганському районах Луганщини.

Заступник голови ОП, говорячи тільки про Донецьку область, наводить сумну статистику: там необхідно відновити більше 6800 житлових будинків, на що потрібно виділити 72 мільйони євро. Держава сподівається на інвесторів, яким гарантує повний і прозорий супровід, а також захист їх прав.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Міноборони повідомили, що біля сел. Золоте-4 Луганщині протягом трьох діб буде відбуватися розведення військ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: ОП
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!