Головна Новини Політика внутрішня політика "Розкриття справи 2 травня в Одесі: надія тільки на Медведчука", - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

"Розкриття справи 2 травня в Одесі: надія тільки на Медведчука", - політолог

Раз Медведчук в Раді, значить, справедливість у справі 2 травня восторжествує, - переконаний Зубченко

5 листопада 2019, 13:04 comments1649
Поділіться публікацією:
"Розкриття справи 2 травня в Одесі: надія тільки на Медведчука", - політолог

У питанні розслідування масових заворушень в Одесі 2 травня 2014 року партія "Слуга народу" наслідує політику "Блоку Петра Порошенко", адже саме за їх ініціативою було провалено парламентське голосування за створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) з розслідування трагедії. Про це заявив політичний публіцист Олександр Зубченко.

"Те, що фракція Зеленського провалила голосування за створення тимчасової слідчої комісії, для мене було дивно. Для них "єдина нація – це, насамперед, принизливе загравання з націоналістами", — нагадав публіцист.

Зубченко зазначає, щоЗеленський, перебуваючи в статусі кандидата в президенти, обіцяв, що забезпечить справедливість і рівність всіх перед Законом, адже законне і невідворотне покарання винних — основа чесного государстваю

При цьому мислитель підкреслює, що відмова голосувати за ТСК по Одесі — "це і є справжнє нутро "зелених", які насправді ідеологічно близькі до "порохоботам".

Зате, на думку Зубченко, в парламенті IX скликання все ж є ідеологічна партія, яка здатна опонувати "слугам народу".

"Позиція по НАТО, законом про тотальну українізацію, святкування Дня Перемоги, а тепер ось і голосування за розслідування трагедії 2 травня 2014 року чітко показали, що Віктор Медведчук і "Опозиційна платформа" дійсно є ідеологічними противниками "зелені", — переконаний автор.

Зубченко пояснює, що завдяки Віктору Медведчуку рано чи пізно тим, хто причетний до загибелі десятків людей у Будинку профспілок доведеться відповідати.

"Завдяки Медведчуку тема трагедії 2 травня сьогодні звучить з головної трибуни України. І буде звучати до тих пір, поки не буде дана відповідь на питання: хто спалив людей у Будинку профспілок? І хто за все відповість? А це означає, що рано чи пізно справедливість переможе", — резюмує політолог.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляли, що Віктор Медведчук символічно "зшив" Україну, поклавши квіти до меморіалу в Парку Слави на 75-річчя визволення країни від нацистських загарбників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!