Головна Новини Політика внутрішня політика Штаб ООС підтвердив розведення сил поблизу Петрівського
commentss НОВИНИ Всі новини

Штаб ООС підтвердив розведення сил поблизу Петрівського

У штабі ООС повідомили про завершення практичного етапу розведення сил на ділянці №3

11 листопада 2019, 15:21 comments1582
Поділіться публікацією:
Штаб ООС підтвердив  розведення сил поблизу Петрівського

Сьогодні завершили черговий етап розведення сил поблизу населених пунктів Богданівка і Петровське Донецької області. Про це порталу "Коментарі" розповів речник штабу ООС Олександр Штупун.

Так, відвід військових та техніки на ділянці №3, що поблизу сіл Петрівське та Богданівка, тривав з 9 листопада та був завершений сьогодні. Зараз на місці працюють представники ОБСЄ. Завтра, 12 листопада, планується розпочати розмінування територій.

"Сьогодні о 12:00 закінчився практичний етап розведення безпосередньо особового складу, техніки та озброєння. І з 12:00 години йде верифікація цих заходів спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ. З завтрашнього дня повинні початися заходи з пошуку та розмінування територій ділянки", — сказав Штупун.

Нагадаємо, що розведення поблизу Петровського та Богдановки планувалося провести 8 листопада, однак етап був відкладений на суботу, 9 листопада, через заяву бойовиків про перенесення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у районі Золотого-4 Луганської області не зафіксовано порушення режиму тиші після етапу розведення сил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!