Головна Новини Політика внутрішня політика "Зеленський перетнув "червону лінію": Тимошенко оголосила, що відтепер вона - опозиція президенту
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зеленський перетнув "червону лінію": Тимошенко оголосила, що відтепер вона - опозиція президенту

Прийняття в першому читанні ринку землі змусило лідера фракції "Батьківщина" знову зайняти свою незмінну роль опозиціонера української влади

13 листопада 2019, 19:38 comments6126
Поділіться публікацією:
"Зеленський перетнув "червону лінію": Тимошенко оголосила, що відтепер вона - опозиція президенту

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що з сьогоднішнього дня вона та її команда переходять у жорстку опозицію президентові Володимиру Зеленському, а також президентської фракції "Слуга народу", в зв'язку з прийнятим у першому читанні закону про зняття мораторію з продажу сільськогосподарських ділянок землі. Про це вона повідомила, зібравши прес-конференцію відео і виклавши на своїй сторінці в Facebook.

"229 депутатів з 254 проголосували за продаж сільськогосподарських земель іноземцям, продаж в одні руки більше 2000 гектарів землі, за позбавлення наших аграріїв навіть тієї землі, яка у них є, тому що їхня земля буде виставлятися на аукціони. Тобто під час війни, "слуги народу" вирішили продати 72% української території, яку саме складають сільськогосподарські землі. Таким чином, прийнятий закон прямо суперечить інтересам і безпеці України", — заявила вона, звернувшись до журналістів.

Тимошенко нагадала, що разом з командою підтримувала нового президента Володимира Зеленського і не має наміру переходити в опозицію.

"Ми хотіли допомагати йому, чим могли: своїми знаннями, своїми порадами, щоб побудувати незалежну і економічно сильну державу. Але сьогодні президент Зеленський перейшов всі "червоні лінії". Саме тому команда партії "Батьківщина" оголошує про свій остаточний перехід в опозицію цієї влади", — заявила політик.

Вона підкреслила, що вже сьогодні подала оскарження прийняття ринку землі в Конституційний суд, а також об'єднається з аграріями та волонтерами, щоб "повстати" проти цього закону і не дати депутатам прийняти його у другому читанні.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що і експерти неважливо оцінили перспективи прийнятого законопроекту "про ринок землі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!