Головна Новини Політика внутрішня політика Коломойський не може говорити від імені України, - Мендель
commentss НОВИНИ Всі новини

Коломойський не може говорити від імені України, - Мендель

Юлія Мендель написала, що Коломойський не має відношення до державних справ

15 листопада 2019, 15:12 comments1755
Поділіться публікацією:
Коломойський не може говорити від імені України, - Мендель

Олігарх Ігор Коломойський не виступає від імені української влади і команди президента. Про це заявила прес-секретар президента України Юлія Мендель.

Мендель опублікувала на своїй сторінці в Facebook коротке повідомлення про непричетність олігарха Ігоря Коломойського до державних справ і позиції керівництва країни.

"Ігор Коломойський не є представником влади і команди Володимира Зеленського, він не має повноважень говорити щось від імені України або Офісу Президента, з ним не обговорюються позиції щодо вирішення державних справ", — повідомила Юлія Мендель.

Ймовірно, ця заява стала реакцією на недавнє інтерв'ю Коломойського для авторитетного американського видання The New York Times. Нагадаємо, що в бесіді з американськими журналістами Ігор Коломойський повідомив, що Америка змушує продовжувати війну, хоча "не дає для цього грошей". А також закликав відновити добросусідські відносини з Російською Федерацією, вважаючи, що це буде для України куди вигідніше взаємин з Європою. А ось "кров війни", на думку Коломойського, через десятиліття забудеться.

Також "Коментарі" писали, що Коломойський підтримує розслідування можливої участі Джо Байдена і його сина в корупційних аферах компанії Burisma.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: facebook.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!