Головна Новини Політика внутрішня політика Нардепа, який відсидів за зґвалтування, вигнали зі «Слуги народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепа, який відсидів за зґвалтування, вигнали зі «Слуги народу»

Президент розповів, що головне для членів його партії

25 листопада 2019, 19:54 comments3480
Поділіться публікацією:
Нардепа, який відсидів за зґвалтування, вигнали зі «Слуги народу»

Президент Володимир Зеленський в своєму відеозверненні заявив, що народного депутата Романа Іванісова виключили з фракції партії "Слуга народу" у Верховній Раді.

"Третього депутата, за кількістю я маю на увазі, було виключено з партії “Слуга народу”, і ми цим пишаємося, тому що в нас триває очищення, тому що ми дійсно партія народна: ми служимо народу України. І набрали людей із народу — звичайних людей... В нас монобільшість. І найголовніше — це не кількість депутатів, хоча це теж дуже важливо, а найголовніше — щоб це були порядні, чесні, професійні люди", — сказав глава держави.

Зеленський також нагадав, що раніше в партії говорили, що виключатимуть за "договорняки" і кримінальне минуле.

Відзначимо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що нардеп від "Слуги народу" Роман Іванісов нібито був засуджений за зґвалтування неповнолітньої неприродним способом. За інформацією журналістів, в 1996 році він був засуджений до трьох років ув'язнення і звільнився через 2,5 року.

Як повідомляв сайт "Коментарі", генеральний прокурор Руслан Рябошапка підтвердив, що народний депутат від "Слуги народу" Роман Іванісов раніше відбував покарання за зґвалтування.

Колишній заступник голови Адміністрації Президента Януковича Андрій Портнов оприлюднив копію вироку суду про визнання винним народного депутата з партії "Слуга народу" у зґвалтуванні неповнолітньої.

Жертва зґвалтування депутата Іванісова розповіла подробиці злочину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!