Головна Новини Політика внутрішня політика Нефьодов повідомив, коли «Нова митниця» замінить ГФС
commentss НОВИНИ Всі новини

Нефьодов повідомив, коли «Нова митниця» замінить ГФС

Максим Нефьодов розповів, чому запуск «Нової митниці» запланований на вихідні

4 грудня 2019, 16:13 comments1897
Поділіться публікацією:
Нефьодов повідомив, коли «Нова митниця» замінить ГФС

"Нова митниця" офіційно розпочне роботу з 8 грудня 2019 року. Відповідне рішення прийняв Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник ГФС Максим Нефьодов.

Керівник ГФС зазначив, що початок роботи нової структури спеціально заплановано на неділю. За його словами, це допоможе мінімізувати потенційні складнощі на початку роботи.

Раніше "Коментарі" писали, що Нефьодов скаржився, що рахунки ГФС щодня блокуються судовими позовами. Через це ГФС не змогла виплатити останній транш за один зі сканерів для митниці. Нефьодов також розповів, що за останні три місяці було лише два дні, коли служба могла без проблем здійснити оплату і проблема стосується абсолютно оплати всіх рахунків, у тому числі і зарплат. Він також заявив, що причина несвоєчасної оплати суто технічна і ГФС щоденно подає платіжки в Держказначейство.

Також ми писали, що в рамках впровадження проекту "Нова митниця" ДМСУ запустила онлайн-систему скарг – стандартизовану точку обробки звернень громадян по роботі української митниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!