Головна Новини Політика внутрішня політика Вищий антикоррсуд зобов'язав НАБУ відкрити справу стосовно Труби і Богдана
commentss НОВИНИ Всі новини

Вищий антикоррсуд зобов'язав НАБУ відкрити справу стосовно Труби і Богдана

Вищий антикоррсуд просить Національне антикорупційне бюро відкрити справу на чиновників

13 грудня 2019, 14:55 comments1947
Поділіться публікацією:
Вищий антикоррсуд зобов'язав НАБУ відкрити справу стосовно Труби і Богдана

Вищий антикоррсуд зобов'язав НАБУ внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за заявою адвоката Ігоря Голованя в інтересах Петра Порошенка про вчинення директором ДБР Романом Трубою, керівником Офісу президента України Андрієм Богданом і заступником керівника Офісу президента Андрієм Смирновим кримінальних правопорушень, пише "5 канал".

Відзначається, що кримінальні правопорушення з попередньою кваліфікацією: за ч. 2 ст. 344 КК України; по 1-2 ч. ст. 369 п. 2 КК України; за ч. 2 ст. 387 КК України; замах на вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 372 КК України.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що експерти прокоментували реформування Державного бюро розслідувань України та пояснили нюанси запропонованого закону, який має перезавантажити роботу цього відомства.

Нагадаємо, 3 грудня народні депутати 250-ма голосами прийняли законопроект №2116 про реформу Державного бюро розслідувань який передбачає перезавантаження керівництва органу.

Як повідомляло видання "Коментарі", 3 грудня НАБУ проводило обшуки в зв'язку з можливими зловживаннями в Державне бюро розслідувань. Повідомлялося, що обшуки проводилися за місцем роботи і проживання колишнього начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Ігоря Щербини. Мова йде про можливе одержання неправомірної вигоди в розмірі $150 тис., половину з яких Щербина нібито отримав за закриття розслідуваної територіальним управлінням ДБР в столиці кримінального провадження щодо комерційного підприємства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!