Головна Новини Політика внутрішня політика Аваков наказав поліції закрити гральні заклади
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков наказав поліції закрити гральні заклади

Наказ Авакова про закриття гральних закладів має бути виконаний до 16:00 20 грудня

20 грудня 2019, 14:16 comments1655
Поділіться публікацією:
Аваков наказав поліції закрити гральні заклади

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що поліція припинить діяльність гральних закладів у відповідності з постановою Кабінету міністрів сьогодні, 20 грудня.

Аваков зазначив, що Кабінет міністрів скасував деякі положення наказу Комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Міністерства фінансів від 12 грудня 2012 року про заборону грального бізнесу в Україні.

"Постанова Кабінету міністрів вже опублікована і набула чинності. Вона полягає в наступному — скасувати наказ Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Міністерства фінансів від 12 грудня 2012 року в частині діяльності розповсюджувачів лотерей. Національній поліції та фіскальній службі забезпечити вжиття відповідних заходів", — сказав Аваков.

За словами міністра, з сьогоднішнього дня всі гральні заклади припиняють роботу.

"Постанова Кабміну нам диктує, що всі гральні клуби, лотереї та гральні заклади повинні бути зачиненими. Вимагаю від Нацполіції до 16 години 20 грудня відповідно до постанови КМУ припинити функціонування гральних закладів", — підкреслив Аваков.

Міністр додав, що діяльність гральних закладів має регулюватися законом, який в даний час знаходиться на розгляді Верховної Ради.

Голова Національної поліції Ігор Клименко, зі свого боку, додав, що поліція готова до виконання наказу.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Верховна Рада України не підтримала за основу законопроект №2285-д про легалізацію грального бізнесу і відправила документ на доопрацювання.

Кабінет міністрів України розгорнув перевірку усіх компаній, які позиціюють себе як державні лотереї, хоча насправді ведуть незаконний гральний бізнес/



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!