Головна Новини Політика внутрішня політика ДБР призначило нового керівника відділу розслідувань «справ Майдану»
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР призначило нового керівника відділу розслідувань «справ Майдану»

Олександр Буряк отримав нову посаду в ГБР

2 січня 2020, 21:26 comments1973
Поділіться публікацією:
ДБР призначило нового керівника відділу розслідувань «справ Майдану»

Державне бюро розслідувань (ДБР) призначило керівником відділу з розслідування "справ Майдану" Олександра Буряка. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

У повідомленні говориться, що Олександр Буряк раніше був заступником директора ДБР. Він був відповідальним за роботу оперативних підрозділів, а також займався їх укомплектуванням.

Раніше "Коментарі" писали, що президент України Володимир Зеленський 24 грудня 2019 року підписав закон про перезапуск Державного бюро розслідувань, згідно з яким буде звільнений і його керівник Роман Труба.

Закон змінив правовий статус ДБР, його організаційну та територіальну структуру, чисельність апарату бюро, підстави для притягнення співробітників ДБР до дисциплінарної відповідальності. Крім того, згідно з новим законом скасовується конкурс на посади першого заступника і заступника директора ДБР, передавши йому право самому призначати заступників.

"Коментарі" також писали, що 27 грудня 2019 року Володимир Зеленський видав Указ про звільнення Романа Труби з посади керівника бюро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!