Головна Новини Політика внутрішня політика Кабмін проведе кадрові ротації
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін проведе кадрові ротації

В уряді з'являться нові посади, Гончарук розповів, навіщо це робиться

20 січня 2020, 09:56 comments2972
Поділіться публікацією:








Кабмін проведе кадрові ротації

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук проведе провести кадрові ротації у Кабінеті міністрів, пише "Україна 24".

За його словами, уже є одне рішення, що стосується міністра громад. Воно було підписано і передано до парламенту. Крім того, будуть і інші перестановки.


Гончарук має намір створити в уряді посаду віце-прем'єра з розвитку громад. Ця посада потрібна для координації при створенні громад по всій Україні і проведення в них виборів восени.

"Децентралізація у 2020 році має для уряду пріоритетне значення", — сказав він.

Раніше "Коментарі" писали, що на наступний день після скандалу з прослуховуванням Олексій Гончарук зробив резонансну заяву. Він повідомив, що подав президентові Володимиру Зеленському заяву про відставку. На своїй сторінці у Facebook прем'єр-міністр написав, що за останні чотири місяці команда Зеленського багато працювала над зміною країни. Гончарук перерахував такі досягнення: перехід газотранспортної системи на європейські правила, новий транзитний договір, перезавантаження на постах органів держвлади, переговори з Міжнародним валютним фондом, поліпшення позицій України в міжнародних рейтингах та інше.

Крім того, він нагадав про скандал навколо "прослушки". За словами Гончарука, поєднані в мережу матеріали змонтовані з "фрагментів записів нарад" в Кабміні.

Тим часом Володимир Зеленський доручив правоохоронним органам протягом двох тижнів встановити причетних до записи закритої наради у прем'єр-міністра Олексія Гончарука з участю міністрів економічного блоку, керівництва Національного банку і представників Офісу президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!