Головна Новини Політика внутрішня політика Богдана зняли з посади голови Офісу президента, а його місце зайняв Єрмак
commentss НОВИНИ Всі новини

Богдана зняли з посади голови Офісу президента, а його місце зайняв Єрмак

Президент Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади голови Офісу президента

11 лютого 2020, 11:42 comments4441
Поділіться публікацією:
Богдана зняли з посади голови Офісу президента, а його місце зайняв Єрмак

Президент України Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади голови Офісу президента (ОП) і призначив на його місце свого радника Андрія Єрмака. Про це стало відомо з опублікованих указів на сайті ОП, підписаних главою держави.

picture

Так, Указом № 46/2020 Зеленський звільнив Богдана з посади керівника Офісу президента. Потім Указом № 47/2020 звільнив Єрмака — з посади свого помічника, а указом № 48/2020 — призначив його главою ОП.

Напередодні повідомлялося, що голова Верховної Ради України Дмитро Разумков прокоментував інформацію про можливу відставку керівника Офісу президента Андрія Богдана. Так, з кабінету в Офісі президента, де Богдан приймав відвідувачів, нібито почали виносити його речі. Хоча і Разумков відповів досить ухильно, він не виключив, що відставка голови ОП має місце. За його словами, останнім часом не виключає нічого, навіть дуже несподіваного і незвичайного повороту подій.

picture

Нагадаємо, глава Офісу президента Андрій Богдан зник з медіапростору. З початку року його не видно на офіційних заходах за участі президента Володимира Зеленського, хоча раніше Богдан завжди супроводжував главу держави.

Раніше експерти висловили виданню "Коментарі" припущення, куди міг запропаститися голова ОП і чи не йде все до його відставки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!