Головна Новини Політика внутрішня політика Справа Шеремета: суд залишив Дугарь під нічним домашнім арештом
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Шеремета: суд залишив Дугарь під нічним домашнім арештом

Суд залишив без змін запобіжний захід для медсестри Яни Дугарь

14 лютого 2020, 14:26 comments1488
Поділіться публікацією:
Справа Шеремета: суд залишив Дугарь під нічним домашнім арештом

Київський апеляційний суд залишив під нічним домашнім арештом військову медсестру Яну Дугарь, пише "УНІАН".

Суд відмовився задовольнити клопотання захисту і залишив без змін своє рішення, згідно з яким підозрювана в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета Яна Дугарь знаходиться під нічним домашнім арештом

Їй заборонено покидати територію військової частини, за винятком необхідності надати невідкладну медичну допомогу або для проведення слідчих дій.

Зазначимо, що сьогодні суд розглядатиме апеляційну скаргу для дитячого хірурга Юлії Кузьменко, яку також підозрюють у причетності до вбивства журналіста Шеремета.

Нагадаємо, 12 лютого у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета з'явилися нові дані. Так, Національна поліція України спростувала заяву захисту підозрюваної медика Яни Дугарь та оприлюднила додаткові дані досудового розслідування. Фото і відео розміщено на сайті Нацполиции.

Як повідомляло видання "Коментарі", Апеляційний суд Києва вирішив залишити в СІЗО підозрюваного в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета ветерана АТО Андрія Антоненко. Захист наполягав на зміні запобіжного заходу, аргументуючи це тим, що прямих доказів проти підозрюваного слідство не надало.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у справі Шеремета допитали відомого українського співака. Положинський розповів, що спілкування проходило у присутності одного з адвокатів підозрюваного Андрія Антоненко



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!