Головна Новини Політика внутрішня політика Україна допоможе вивезти з Уханя громадян Аргентини
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна допоможе вивезти з Уханя громадян Аргентини

Уряд України погодився прийнятина борт свого літака громадян Аргентини, які знаходяться в Ухані

17 лютого 2020, 07:46 comments1788
Поділіться публікацією:
Україна допоможе вивезти з Уханя громадян Аргентини

Міністерство закордонних справ Аргентини висловило подяку Україні за згоду евакуювати аргентинців з епіцентру поширення коронавіруса COVID-19. Про це йдеться в заяві МЗС Аргентини.

У відомстві зазначили, що український уряд через посольство Аргентини в Києві повідомило про згоду прийняти громадян цієї країни на борт літака, який 18 лютого прилетить в Китай, щоб евакуювати українців.

"Міністерство закордонних справ (Аргентини, — ред.) висловлює подяку уряду України за його щедрість і уряду Китаю за співпрацю", — йдеться в заяві.

Скільки саме аргентинців забере український літак з Уханя, відомство не уточнило.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайська фармацевтична компанія Zhejiang Hisun Pharmaceutical отримала дозвіл на продажі препарату для лікування коронавіруса Covid-19.

Повідомляється, що засіб під назвою Favipiravir є потенційним ліками від "уханьської"смертельної пневмонії. Однак компанія обіцяє продовжити клінічні випробування і після запуску препарату на ринок. Відзначимо, що даний засіб першим отримав офіційний дозвіл Державного управління з нагляду за харчовими продуктами і лікарськими засобами. Уряд Китаю підкреслив, що ліки повинні допомогти, як для лікування, так і профілактики захворювання.


Також ми писали про те, що в Китаї навмисне приховування симптомів коронавіруса, спотворення інформації про стан хворого або поширення інфекції відтепер може каратися тюремним ув'язненням або смертної стратою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!